U kunt zich binnenkort aanmelden voor het komende evenement in de kerstvakantie.

Voetbal jij tijdens de Kerstvakantie ook lekker door met de trainers van de voetbalschool van VVOP? In de Kerstvakantie organiseert voetbalschool ‘the blue soccerstars’ namelijk een te gek zaalvoetbalspektakel! 
Dit zaalvoetbalspektakel zal gaan plaatsvinden in sporthal de Eng in Voorthuizen. Hierbij kun je op 28 en 30 december twee ochtenden of middagen lang rekenen op veel leuke activiteiten in de sporthal. 
Uiteraard zal het grootste gedeelte van het evenement in het teken staan van zaalvoetballen met onder andere trainingen, het leren van tricks & trucs, partijvormen en toernooien. Maar daarnaast zijn er ook veel funonderdelen en andere activiteiten aanwezig die je gaat doen: denk bijvoorbeeld aan een potje lasergamen in een donkere sporthal, of penalty’s schieten waarbij jij de keeper bent op een springkussen. Kortom: voor iedereen zit er wel wat leuks tussen!
 
Het zaalvoetbalspektakel vindt plaats tussen Kerst en Oud & Nieuw, wat ons betreft horen bij die tijd van het jaar ook wat lekkernijen en hier wordt dan uiteraard ook voor gezorgd! Kun jij je ook al verheugen op een lekkere oliebol? We hopen je tegen die tijd te ontmoeten bij het grote zaalvoetbalspektakel!
Voor de leeftijd 5 t/m 10 jaar hebben we een programma in de ochtend van 09:00-12:00 uur, voor de 11- tot en met 15-jarigen hebben we een tof programma van 13:00-16:00 uur. 
 
Om deel te kunnen nemen aan het zaalvoetbalspektakel betaal je een bijdrage van €50,-, van dit bedrag worden alle gemaakte kosten betaald en uiteindelijk wordt 20% van de winst geherinvesteerd in trainingsmaterialen of sport- & spelmateriaal voor VVOP. 

Aanmelden Zaalvoetbalspektakel kerstvakantie

Het aanmelden voor dit evenement kan door het aanmeldformulier in te vullen en de betaling te voldoen. Lees a.u.b. van tevoren goed de les- en betaalvoorwaarden door!

Evenement kerstvakantie zaalvoetbalspektakel

Keuze ochtendprogramma of middagprogramma

Deelname aan dit evenement kost €50,-.
Selecteer of u zoon of dochter deelneemt aan het ochtend of middag programma. *