Aanbod & activiteiten

Aanbod

Vanuit de voetbalschool zullen een aantal verschillende onderdelen aangeboden worden, deze onderdelen zijn onder te verdelen onder de volgende drie noemers:

Vanuit de voetbalschool zullen er trainingen aangeboden worden die zich onderscheiden van de reguliere trainingen die de kinderen normaal gesproken al krijgen. Op de woensdagmiddagen zullen deze trainingen aangeboden worden en de groepjes waarin er getraind wordt zullen tussen de 6 en de 8 deelnemers zijn. De trainingen worden aangeboden worden in modules van 10 lessen. Driemaal per jaar zal er een module van 10 lessen aangeboden worden. De trainingen zullen ongeveer 50 minuten duren. Voorafgaand aan de start van een module zal duidelijk gemaakt worden welke onderdelen aan bod zullen komen. De trainingen die gegeven worden zullen worden voorbereid aan de hand van de methode van Wiel Coerver methode. Er zal altijd een gecertificeerde trainer voor de groep staan!

01.
Trainingen
02.
Evenementen en activiteiten

Vanuit de voetbalschool zullen er in vakanties sportactiviteiten en evenementen georganiseerd worden. Deze evenementen of dagen zullen uiteraard in relatie staan tot voetbal, maar ook voor de recreatievere voetballer zullen dit dagen en evenementen zijn die leuk zijn om bij te wonen. Voorbeelden van de dagen en evenementen die vanuit de voetbalschool georganiseerd worden, zijn: Een driedaagse, toernooien in de zaal, straatvoetbal, clinics van externe partijen, een dag leven als een prof enz. Tijdens deze dagen en evenementen zal de focus deels liggen op de ontwikkeling van de voetbaltechnische vaardigheden, maar daarnaast gaat het ook om een stukje beleving, plezier en het toevoegen van extra waarde aan de uitstraling van zowel de club als de voetbalschool.

Eén van de doelen vanuit de voetbalschool is om op de lange termijn zo veel mogelijk waarde te kunnen vertegenwoordigen voor de club, daar horen scholingen natuurlijk ook bij. Vanuit de voetbalschool willen we het op termijn mogelijk maken of zelf scholingen aan te bieden aan jeugdtrainers binnen de club. Hier kan bijvoorbeeld gedacht worden aan het bieden van een cursus verdeeld over een aantal weken waarin het begeleiden van jeugdspelers centraal staat. Deze scholingen kunnen aangeboden worden vanuit de expertise binnen de voetbalschool, maar ook kunnen er vanuit de voetbalschool mogelijk op termijn betaalde cursussen van de KNVB binnen gehaald worden om scholing te bieden aan jeugdtrainers van binnen de club.

03.
Scholingen

Interesse in één van onze activiteiten?

Meld je dan nu aan!
Druk op de knop hieronder!